De Moedt ProjectenKwaliteitsbeleid

Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Aan opleiding en ervaring van de medewerkers stellen wij hoge eisen. Aandacht voor het milieuaspect (milieuplannen, duurzaam bouwen, afvoer van restmaterialen, bouwstoffen besluit e.d.) is vanzelfsprekend. Automatisering is belangrijk in de bedrijfsvoering, evenals de evaluatie van opdrachten.

Lid van Gebouwschil Nederland

Wij zijn lid van Gebouwschil Nederland.  Gebouwschil Nederland behartigt de belangen van de gespecialiseerde ondernemers in het MKB van de Bouw. Leden zijn veelal werkzaam als gespecialiseerd aannemer in het metselvak, als dakdekker hellende daken of als gevelspecialist.

Oog voor de branche

Leden van Gebouwschil Nederland begrijpen dat een branche niet vanzelf goed geregeld is. Dat de belangen van alle ondernemers in de branche niet vanzelf behartigd worden. Dat lesstof voor opleidingen zich niet zelf schrijft. Dat normbladen niet automatisch rekening houden met de specifieke belangen van de GA-ondernemer. Dat een goed imago niet vanzelf ontstaat maar dat daar actief aan moet worden gebouwd.

Leden van Gebouwschil Nederland laten zien dat zij zélf initiatief nemen. Zij sluiten zich aan bij een brancheorganisatie die voor hun belangen opkomt. Die zich sterk maakt voor de ondernemers die dagelijks met hun mooie vak bezig zijn.

Leden van Gebouwschil Nederland willen zelf richting geven aan alle normen en richtlijnen die gelden voor onze branche en de ondernemers die daarin werken.

Zaken op orde

Een serieuze ondernemer wil aan zijn opdrachtgevers kenbaar maken dat hij zijn zaken op orde heeft qua bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Hij wil er geen twijfel over laten bestaan dat hij kennis heeft over de laatste stand der techniek. Dat hij aandacht heeft voor scholing, veilige arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en milieu.

En de leden van Gebouwschil Nederland hebben een niet te onderschatten voorsprong in kennis en vakbekwaamheid, omdat zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van werkmethoden, materialen en alle mogelijke zaken die voor een ondernemer van belang zijn. En toegang hebben tot deskundig advies en een sterk netwerk om op terug te vallen.

Leden van Gebouwschil Nederland kortom lopen voorop en bepalen zélf wat er in hun branche gebeurd. Zij laten dat niet door anderen voorschrijven.